Novibaby Bambu Yenidoğan Bebek Çorapları

Novibaby Bambu Yenidoğan Bebek Çorapları

Novibaby Bebek Çorabı

 

Dünyaya yeni gelen bir bebeğe sahip olan aileler için mutluluğun şeklini tarif etmek pek de kolay değildir. Onlar için artık en büyük odak merkezleri bebekleridir. Biz de Novibaby olarak bebekleriniz için alacağınız her üründe hijyeni, pratikliği, şıklığı ve anne ilgisini bir araya getirdik. Novibaby’nin hikâyesi temelinde işte bunlar yatıyor.

 

Mottomuzu ‘her anında yanında’olarak belirledik ve ürünlerimizi şimdilik 13 farklı renkte ürettik. 3’lü ve 5’li faklı renk kombinasyonlarında dilediğinizi seçerek NoviBaby bambu bebek çorabı ürünlerini sipariş edebilirsiniz. Her kombin faklı isimde kodlanmıştır. Ailenizin yeni üyesi minik bebeğiniz için en gerekli şey yumuşaklık veanti-bakteriyel özelliktir ve biz de bunun bilincinde olduğumuzda ürünlerimizi bu 2 temel özellik çerçevesinde ürettik.

 

Bambu İpliğin Avantajları

 

Bambu iplik veya bambu ipliğinden üretilen ürünler genel olarak bebeklerin ihtiyaç duyacağı hemen her özelliği bünyesinde barındırır. İlk 6 ay onlar için en hassan dönemdir ve bu dönemde narin ayakları bakterilerle karşılaşmamalıdır. Ürünlerimizin bambu ipliğinden oluşmasının en büyük sebebi bambu ipliğin aynı zamanda anti-bakteriyel yapısıdır. Bebeğinizle sağlıklı ve keyifler günler geçirmenize katkımız olacağı için biz de mutluyuz. Yalnızca bu kadar değil, bambu ipliği aynı zamanda kaşmir ve ipeğe yakın derecede yumuşaktır. Böylelikle bebeğinizin pürüzsüz cildinin Novibaby Bambu Çorap ile uyum sağlamasını hedefledik.

 

Bebekler için ideal ısı 24 derece dolaylarındır ve bazen istemeden fazla hassasiyet gösterir, bu sınırı aşarız. Bambu çorap bebeğimizin ayakları için serinlik hissi oluşturur. Ayrıca, bebeklerin cildine zarar verecek ultaviyole ışınlarından koruduğu gibi vücuttaki teri emer ve son derece hafiftir.

 

Novibaby bambu iplikli yeni doğan bebek çoraplarını kullandığınızda birçok noktada rahatlık yaşayacaksınız. Onlar rahat oldukça siz ebeveynler de huzurlu olacaksınız. Canlı renklere sahip, diğer kıyafetlerle uygun konseptte, ferah, sağlıklı ve en önemlisi kalitesinden ödün vermeyen Novibaby yeni doğan bebek çoraplarını Türkiye’nin her bölgesinden sipariş verebilirsiniz.

Ürünlerimizi incelemek için tıklayın.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.