Bambu Bebek Çorapları ve Özellikleri

Bambu Bebek Çorapları ve Özellikleri

NEDEN BAMBU SEÇMELİSİNİZ? 

 

Bebekler dünyaya gözlerini açtığında yeni ortamını yadırgar. Bebeğinize anne karnını hatırlatacak her unsur huzurlu olmasını sağlar. Bebeklerine en güzel imkanları sunacak ebeveynlere bu süreci kolaylaştırmak için yola çıktık. Anne ve bebeğinin ihtiyaç duyduğu ürünlerin sağlığa dost olmasını önemsedik. Anne titizliği ve bebek hassasiyeti, tasarımdan üretime kadar yol göstericimiz oldu. Doğallığı günümüz dünyasında ulaşılmaz olmaktan çıkarmayı hedefledik. 

 

BAMBU İPLİK ANTİBAKTERİYELDİR

 

Bambu iplikle ürettiğimiz çoraplar tam bebeğinize göre. Antibakteriyel özelliğe sahip bambu bebek çorapları yenidoğanlar için önemli bir unsur olan hijyeni güvence altına alıyor. Bambu iplik, içerdiği "kun” maddesi sayesinde antibakteriyel özelliğe sahip. Cilt üzerinde alerjiye yol açmıyor. Nefes alma özelliği sayesinde terletme yapmıyor. 

 

ürün için tıklayın.

 

 HASSAS CİLT DOSTU BAMBU ÇORAP

 

Bebeklerin cildi hassastır. Diğer kumaşlar yıkanma oranınca tahrişlere neden olabilir. Kaşmir ve ipek tuşesine en yakın yumuşacık dokusuyla Novibaby yenidoğan bambu bebek çorapları bebeğiniz için en doğru seçim. 

 

Ayrıca ebeveynleri tedirgin eden diğer konu da kıyafet değişimidir. Minicik bedenini incitmekten korktuğunuz bebeğiniz için yıkama sonucu darlaşmayan kıyafetler tercih etmelisiniz. Bambu iplik ile üretilen Novibaby Yenidoğan Bambu Bebek Çorapları, esnekliğiyle sadece giydirme kolaylığı sunmuyor. Esneme özelliği sayesinde bebeğinizin ayağının şeklini alıyor. Sıkma yapmıyor, böylece bebeğinizin kan akışını engellemiyor.  

 

Hafif, konforlu, yumuşacık Novibaby’le sağlıklı bebekler, mutlu anneler. 

 

UZMANDAN TAVSİYELER http://www.yeditepehastanesi.com.tr/bebek-giyiminde-dikkat-edilmesi-gerekenler

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.